Neem een kijkje in de winkel of volg en leuke workshop in onze studio!

Je bent van harte welkom in onze Store + Studio op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek! In de winkel vind je allerlei leuke baby- & kinderkamer accessoires van de twee vriendjes Olli + Jeujeu. Maar we hebben ook woonaccessoires voor in je huis & tuin. Wil je een originele workshop volgen, dat kan in onze studio! Op deze pagina houden we je op de hoogte van nieuwe workshops (vanaf september!).

Store + Studio

Kom naar de Olli + Jeujeu brandstore op Landgoed de Olmenhorst. Je vindt er alles voor je baby en peuter in de leeftijdscategorie van 0 tot 5 jaar. Van 100% biologische kledingcollecties tot originele handgemaakte knuffels. Maar je kunt er ook terecht voor allerlei leuke hebbedingen zoals interieuraccessoires, stationairy en DIY pakketten. Ideaal als je op zoek bent naar een origineel, leuk of handgemaakt cadeautje. Als extra service wordt het ook nog eens geweldig ingepakt.

De winkel + studio biedt ook mogelijkheden voor diverse workshops, salesevents en kinderfeestjes. Via social media en op ollienjeujeu.nl wordt het programma bekend gemaakt.

Wil je een kraamborrel organiseren op een originele locatie? Stuur dan een mailtje naar info@ollienjeujeu.nl

Workshops

In de studio worden regelmatig originele workshops georganiseerd. Binnenkort starten we weer met een aantal workshops  ‘Handlettering’, ‘ Textiel bedrukken’, ‘Kokedame maken’.

Ook gaan we vanaf het najaar starten met leuke bijeenkomsten voor Mama’s. Een leuke ontmoetingsplek om gezellig wat te drinken, andere mama’s te ontmoeten en soms nodigen we sprekers uit die iets komen vertellen over een bepaald onderwerp.

De workshops worden vanaf september kenbaar gemaakt.

Kinder(verjaardags)feestjes en Kraamborrels

Vind je het leuk om je kinderfeestje te organiseren bij Olli + Jeujeu? Dat kan! We hebben verschillende opties om jou en al je vriendjes een leuke middag te beleven! De kinderfeestjes gaan tot de leeftijd van 6 jaar.

Het kinderfeest programma wordt vanaf september online kenbaar gemaakt.

Kraamborrel

Ben je zwanger en wil je een kraamborrel organiseren op een toepasselijke locatie? Je bent samen met familie, vrienden en vriendinnen van harte welkom in de studio van Olli + Jeujeu. Informeer naar de mogelijkheden! Stuur een mail naar info@ollienjeujeu.nl