In de media

Olli en Jeujeu in magazines

Viva Mama

olli-en-jeujeu-vivamama-magazine

Ouders van nu

olli-en-jeujeu-ouders-van-nu-magazine

Libelle

olli-en-jeujeu-libelle-magazine

Jij & je kinderen

olli-en-jeujeu-kinderen2-magazine

Jij & je kinderen

olli-en-jeujeu-kinderen-magazine

Happinez

olli-en-jeujeu-happinez-magazine

Flair

olli-en-jeujeu-flair-magazine

Baby op komst

olli-en-jeujeu-babyopkomst-magazine

Olli en Jeujeu in blogs en portals

Moois en meer

olli-en-jeujeu-mooi-en-meer-blogger

Markita

olli-en-jeujeu-marikta-portal

Love4Kids

olli-en-jeujeu-Love4Kids

Kinderkamers.nl

olli-en-jeujeu-kinderkamers

Sanvie-Mini

olli-en-jeujeu-duitse-blogger

Kinderkamerstylist

olli-en-jeujeu-kinderkamerstylist-portal

Wij vinden het heel leuk om een reactie over je bestelling te ontvangen. Wil je reageren of heb je een leuke foto? Stuur een mail naar info@ollienjeujeu.nl. Wij plaatsen je berichtje of foto op de website. Alvast bedankt!

Tamara Spronk

Driebergen -Rijsenburg | 15 juli 2014

 

Afgelopen weekend heb ik mijn bestelling mogen ontvangen en het was echt een feestje om uit te pakken!De spulletjes die ik van Olli & Jeujeu heb besteld voor mijn zoontje zijn ontzettend leuk (o.a. ABC poster en koffertje). En dan ook nog eens 5 mooie ansichtkaarten van Olli & Jeujeu cadeau gekregen…Het handgeschreven kaartje erbij maakte het helemaal af, top! Mijn complimenten voor de service en de zorg die je aan een bestelling besteedt.

 

Olli & JeuJeu hebben er nieuwe fans bij! Bedankt en tot een volgende bestelling.

Joke

Haarlem | 29 november 2013

 

Dochter Ena is helemaal fan van Olli. Hij slaapt in zijn eigen wieg, benieuwd wat zusje Elin vd kleine baby variant vindt. Dank voor het toesturen van de bestelling. Kwam laatst de kamer van Ena binnen, één grote hoop kussens, boeken en van alles. Mededeling was; Olli is dood, heb ‘m begraven. Moest zo hard lachen. Het heeft 2dg zo in de kamer gelegen.

Greetings from Valencia!

Valencia – Spain | 28 januari 2013

I have totally fallen in love of your clothes.

Thanks!

Laura

Amanda Polling LMG|KCND strategie creatie

Leiden | 6-4-2012

Om een zakelijke relatie in Australië te feliciteren met de geboorte van haar dochtertje, bestelden wij een kraamcadeautje bij Olli en Jeujeu. Niet alleen de leuke verpakking van het rompertje en de rammelaar, maar ook de verzending naar ‘down under’ werd geregeld door onze vriendjes. De reactie die we kregen, zegt meer dan genoeg: “Thank you so much for the gorgeous gifts, which arrived today. They are so adorable!”.

Kristel Wijlhuizen & Jeroen Hermsen

Arnhem | 19-03-2012

 

Lieve Olli & Jeujeu,

 

De eerste keer dat wij in aanraking kwamen met jullie was via de site Flavourites.

Daarna mocht ik jullie al snel bewonderen op de Flavourites beurs.

Vanaf toen waren we verkocht en keken we vaak op jullie mooie site!

Het duurde dan ook niet lang voor ik de stoute schoenen aan trok en vroeg of jullie ook geboorte kaartjes maakte?

Het antwoord was nee maar ook meteen een volmondige ja om het allereerste geboorte kaartje met veel zorg en liefde voor ons te maken.

 

Wij vonden het super spannend,want hoe zou het kaartje eruit zien?

Zoals jullie in de nieuwsbrief hebben kunnen zien is het kaartje erg lief,vrolijk en kleurrijk geworden.

De reacties die wij na het versturen hebben gekregen op het kaartje waren enorm positief!

 

Wij kunnen iedereen die interesse heeft in een geboorte kaartje van Olli & Jeujeu dit dan ook  aanraden want bij Fleur ben je in goede handen.

 

Olli & Jeujeu & Fleur bedankt voor het geboorte kaartje,het is precies wat wij voor ogen hadden.

Yvette van der Meer

Amsterdam | 5-7-2011

 

Dank je wel voor het superleuke pakket! Erg fijne spullen allemaal. Mijn dochtertje reageerde met een grote lach op de figuurtjes en wilde de kleertjes – met name het grijze hemdje – meteen ‘aan! aan!’.

Dieke van der Spek

Den Haag | 23-4-2011

 

‘Wat een leuke & grappige figuurtjes! Heb mijn kleine neefje van drie heel erg blij gemaakt met puzzels en een mooi t-shirt. Ik kon niet bij zijn verjaardag zijn, maar gelukkig kwamen Olli en JeuJeu in een mooi pakketje met de post mee.’

Paul, Sonja, Josephine

Utrecht | 22 december 2014

Olli en Jeujeu wat een top duo! Samen met Fleur hebben we tijdens onze zwangerschap een mooie kaart ontworpen. De kaartjes kwamen snel na de bevalling bij ons thuis en konden onze blijdschap niet op met het leuke kaartje en die gele maffe vrolijke Olli. Een echte Olli thuis voor onze dochter kon natuurlijk niet uitblijven! Het kraambezoek is laaiend enthousiast over de knuffel en het unieke kaartje. Iedereen gaat met Olli op de foto. De kraamhulp gebruike Olli zelfs als voorbeeld voor het vasthouden van je baby! Elke dag een andere Olli! Nieuwsgierig, blij, verlegen, actief, verdrietig, druk, maar vooral vrolijk. 

Marielle van Spronsen

Den Haag | 9-4-2011

 

Onlangs heb ik een truitje besteld voor een nichtje van mij. Ik had de bestelling al na 2 dagen in huis. Het truitje was ingepakt in Olli en Jeujeu inpakpapier, compleet met een strik. Daarbij ook nog een set ansichtkaarten! Hartstikke leuk om cadeau te geven.

Elke Merks-van den Berg

Sint Oedenrode | 17 februari 2014

 

We wilden graag een origineel geboortekaartje voor onze dochter. Via Pinterest vond ik Olli en Jeujeu en was meteen verliefd. Het geboortekaartje konden we helemaal naar wens laten maken en Fleur dacht graag met ons mee. Toen onze dochter Lot geboren was hadden we binnen twee dagen de kaartjes binnen en we zijn superblij met de goede kwaliteit en de snelle service. We krijgen erg leuke reacties over het geboortekaartje van Lot en dat was natuurlijk precies de bedoeling 🙂

 

Ook de echte Olli en Jeujeu vallen thuis bij ons zoontje goed in de smaak, hij wil niet meer zonder zijn vriendjes gaan slapen 🙂

Jacqueline

Leiden | 29 januari 2013

 

De grote olli en 1 Jeujeu zijn inmiddels hele karakters binnen ons gezin. Olli’s manier om zijn liefde te tonen is het geven van een flinke kopstoot. Mijn zoon en dochter (15 en 11 jaar, hahahah) zijn bezig om Olli “op te voeden” en hem te leren iets rustiger met anderen om te gaan maar hij “kent zijn eigen kracht niet” 😉 . Jeujeu viert hier iedere week carnaval en verkleedt zich dan als paard door zijn staart over zijn kop te leggen als een soort manen….. Hahaha gelukkig zijn mijn kinderen hun fantasie nog niet verloren……wie had gedacht dat een puber en prepuber (en een moeder 😉 ) dit nog in zich hadden? Uiteindelijk lukt het me misschien om 1 baby-olli en 1 jeujeu mee te nemen maar mijn werkplaats, waar ze voor bedoeld waren. De grote Olli ga ik hier thuis niet meer weg krijgen…..

Papa en Mama van Minne

Haarlem | 2-6-2012

Lieve olli en jeujeu,

Ik wil jullie graag wat vertellen over een verdrietig maar wel bijzonder verhaaltje waar jullie de hoofdrol in speelden. In haarlem werd rond 10 mei een lief klein jongetje verwacht en zijn mama kocht Big Olli om zijn kamertje op te vrolijken. Olli wachtte al weken in de wieg, en elke keer als de papa en mama er langs liepen riepen ze: Olli, je vriendje komt er bijna aan!! Op 22 mei werd het jongetje Minne geboren, maar hij bleek heel erg ziek te zijn en hij zou niet lang kunnen blijven bij zijn papa en mama. Olli werd meegenomen naar het ziekenhuis om een paar mooie fotos te maken met Minne. Op 25 mei moest die kleine Minne al weer door op reis. Zijn papa en mama zijn hier heel verdrietig over, maar krijgen toch iedere keer een glimlach als ze jou Olli zien.

Dank je wel lieve Olli dat je ons verdriet een beetje luchtiger maakt.

Jacqueline

Leiden | 29 januari 2013

 

De grote olli en 1 Jeujeu zijn inmiddels hele karakters binnen ons gezin. Olli’s manier om zijn liefde te tonen is het geven van een flinke kopstoot. Mijn zoon en dochter (15 en 11 jaar, hahahah) zijn bezig om Olli “op te voeden” en hem te leren iets rustiger met anderen om te gaan maar hij “kent zijn eigen kracht niet” 😉 . Jeujeu viert hier iedere week carnaval en verkleedt zich dan als paard door zijn staart over zijn kop te leggen als een soort manen….. Hahaha gelukkig zijn mijn kinderen hun fantasie nog niet verloren……wie had gedacht dat een puber en prepuber (en een moeder 😉 ) dit nog in zich hadden? Uiteindelijk lukt het me misschien om 1 baby-olli en 1 jeujeu mee te nemen maar mijn werkplaats, waar ze voor bedoeld waren. De grote Olli ga ik hier thuis niet meer weg krijgen…..

Marie-Thérèse

Maastricht | 07-11-2011

Ze zijn aangekomen, wat een lieverds:) Bedankt voor het mooie pakketje en het lieve kaartje, ik ben er heel blij mee!

Sandy van Tol

Lisse | 10-7-2011

 

Hallo Olli en Jeujeu!

Gisteren het rompertje per post ontvangen. We vinden ‘m superleuk en mooi van kwaliteit.

Ook leuk dat er nog een paar postkaarten bij zaten.

Bernice van Wissen

Kudelstaart | 2-5-2011

 

Vorig jaar februari vertelde Fleur dat ze 2 figuurtjes ontworpen had. Een paar dagen later kreeg ik voor het eerst via een email de lieve vriendjes te zien. Ik was gelijk helemaal weg van ze! Vond het dan ook superleuk dat ik Olli en Jeujeu samen met verschillende kindjes mocht fotograferen in de studio. De kinderen waren direct dol op Olli en Jeujeu en ikzelf ook! Ze zijn zo zacht en lief! 2 Maanden geleden kon ik de eerste aankoop doen, twee puzzels voor mijn neefjes. Het was heel mooi ingepakt en mijn neefjes waren ontzettend blij! Ik kan niet wachten tot de grote Olli leverbaar is!

Linda van Hartingsveldt

Zuid – Scharwoude | 11-4-2011

 

Ik ben met Olli en Jeujeu in aanraking gekomen via twitter. De vriendjes stuurden mij lieve berichtjes en soms zelfs een ondeugende tweet. Voor Kerst vroegen ze om mijn adres en binnen een paar dagen had ik een kadootje in mijn brievenbus. De twee deugnieten kwamen voor mij echt tot leven. Als klap op de vuurpijl had ik een ontmoeting met hen in een restaurantje. Nou ja, eigenlijk was het een ontmoeting met Fleur de bedenker, die Olli en Jeujeu aan mij voorstelde. Dat was zo’n bijzondere ervaring.

Heb je dat wel eens dat iemand in echt nog leuker is dan je had voorgesteld? Dat had ik met Olli en Jeujeu. Ze zijn zacht, perfect van grootte en handig voor kinderen om mee te sjouwen. Olli en Jeujeu hebben vanaf het begin mijn hart gestolen. Fleur trouwens ook. Deze mooie en lieve vrouw zet met Olli en Jeujeu een lang gekoesterde wens in de wereld. De boodschap die Fleur met Olli en Jeujeu heeft, is zo prachtig. Met Olli en Jeujeu wil Fleur een mooie bijdrage leveren aan een meer liefdevolle wereld. Dat is volgens mij nu al gelukt!