Geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje en word je binnenkort de trotse ouder van een zoon of dochter? Natuurlijk wil je het nieuws over de geboorte van je kleintje op een originele wijze aan familie en vrienden laten weten. Dat kan met de geboortekaartjes van Olli en Jeujeu!

Vaste collectie

We hebben een leuke vaste collectie geboortekaartjes met illustraties van Olli en Jeujeu. Je kunt kiezen voor een drieluikkaartje (zigzag) of een klapkaartje (liggend of staand). De bijbehorende enveloppen zijn geel of van kraft-materiaal (stoer, bruin postmateriaal). We maken hierbij gebruik van bestaande illustraties. De binnenzijde van het kaartje kun je naar wens aanpassen met een tekst of gedichtje, je adres én uiteraard de naam en geboortegegevens van jullie pasgeborene. We maken het kaartje al zoveel mogelijk gereed, zodat we na de geboorte alleen de laatste gegevens nog hoeven invullen. We sturen het kaartje dan nog eenmaal voor akkoord toe. Na akkoord worden deze gedrukt en ontvang je ze op het aangegeven adres. De drukkosten zijn afhankelijk van het aantal kaartjes, het model kaartje en de afwerking. Neus gerust eens rond in de lieve en vrolijke kaartjes van onze vaste collectie.

 

In deze pdf vind je meer informatie over de prijzen van de geboortekaartjes uit onze vaste collectie.

Exclusieve collectie

Wil je liever een geboortekaartje op maat? Dat kan ook! Zo ontwerpen we lieve kaartjes met een kleine illustratie en veel wit. Maar ook prachtige kaarten die twee slagen worden gevouwen (zigzag) met een speciaal voor jullie kindje ontworpen illustratie. De Olli en Jeujeu-vriendjes worden helemaal naar jullie wens verwerkt in het kaartje. Ook kijken we naar een leuke verpakking, bijvoorbeeld een gele envelop, een stoere omslag of een opvallende wikkel.

 

Uiteraard bespreken we eerst wat jullie wensen zijn. Vervolgens maken we een schetsontwerp van de illustratie en de vorm van het kaartje. Jullie ontvangen deze voor akkoord. Vervolgens werken we de illustratie uit tot een definitieve illustratie. We maken het kaartje zoveel mogelijk af en voeren de laatste gegevens in als jullie baby is geboren. Jullie ontvangen het kaartje dan nog eenmaal per e-mail voor definitief akkoord. Na akkoord worden deze gedrukt en ontvang je ze op het aangegeven adres. De drukkosten zijn afhankelijk van het aantal kaartjes, het model kaartje en de afwerking. Indien gewenst kunnen wij je de enveloppen eerder toesturen om deze alvast te voorzien van adresgegevens. We berekenen hier wel portokosten voor. Olli en Jeujeu behoudt zich overigens wel het recht voor om de ontworpen illustratie verder te gebruiken voor andere doeleinden.

 

Als dank dat wij een geboortekaartje voor jullie mochten maken, ontvang je als je kiest voor een kaartje uit de exclusieve collectie een cadeautje.

 

In deze pdf vind je meer informatie over de prijzen van de geboortekaartjes op maat.

 

Wil je meer informatie? Download hier de pdf.

olli-en-jeujeu-geboortekartje-1
olli-en-jeujeu-geboortekartje-2
olli-en-jeujeu-geboortekartje-3
olli-en-jeujeu-geboortekartje-4